Skip to main content

Termeni si conditii de Utilizare

1.  Acceptarea termenilor si conditiilor

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs. si WOLLOW DMS EUROPE SRL. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.flash-online.ro (“Website-ul”). Accesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

2.  Definitii

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

 • Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile publicate, precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Produsele furnizate prin intermediul Website-ului.
 • Furnizor - WOLLOW DMS EUROPE SRL., societate constituită și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul social în Târgu Mureş, str. Franz Liszt, nr. 11, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J26/611/2012, având CIF 30361660.
 • Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre WOLLOW DMS EUROPE SRL, prin intermediul Website-ului cu privire la vanzarea sau inchirierea unui Produs.
 • Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.
 • Vânzător - Utilizatorul site-lui www.flash-online.ro care oferă spre vânzare şi/sau închiriere unul sau mai multe produse şi/sau, dupa caz, servicii
 • Cumpărător - Utilizatorul site-ului www.flash-online.ro care cumpără unul sau mai multe produse şi/sau servicii afișate pe www.flash-online.ro
 • Moderatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea/corectarea/stergerea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Website.
 • Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Produselor.
 • WOLLOW DMS EUROPE SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand in mod unilateral Termenii si Conditiile. 
 • Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul. 

3.  Drepturile si obligatiile furnizorului

Furnizorul are urmatoarele obligatii:

 • sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website-ului care respecta prevederile mentionate in Termeni si conditii.
 • sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Website de catre Furnizor, cu exceptia celor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Moderatorii au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website.
 • de a informa autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului.
 • de a selecta anunțurile publicate pe site. Furnizorul are urmatoarele drepturi:
  •  de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod sau vreo prevedere legala. 
  • de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii altor utilizatori ai serviciului sau tertilor precum si, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau este in orice alt mod prejudiciabil pentru Furnizor.
  4.  Raspunderea furnizorului       Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate.  Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.       Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului. 5.  Drepturile si obligatiile utilizatorului       Utilizatorul are urmatoarele drepturi:        - de a beneficia de serviciile prestate de furnizor, atata timp cat nu incalca prevederile  Termenilor si Conditiilor.         Utilizatorul are urmatoarele obligatii:
  • de a nu prelua  informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens, cu exceptia informatiilor legate de propriul anunt.
  • de a nu crea conturi multiple pe Website in scopul evitarii limitelor de anunturi publicabile gratuit in anumite categorii. In acest sens, furnizorul isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori.
  • de a nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane, asumandu-si raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate.
  • Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate pe website, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.
  • Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de flashonline ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website-ului, despre care au cunostinta.
  • Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Website
  • Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
  • Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.
  6.  Inregistrarea anuntului       Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care sa contina:
  • datele reale de contact ale Utilizatorului;
  • descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului;
  • pretul.
        Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.       Valabilitatea unui Anunt gratuit este de  14 zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.        Serviciile prestate de Furnizor respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.        Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Website de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate. 7.  Reguli referitoare la anunturi
  • Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs.
  • Un anunt este valabil pentru un singur Produs. Va rugam sa publicati mai multe anunturi daca oferiti spre vanzare mai multe Produse.
  • Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.
  • Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor ( preturi mult inferioare preturilor de pe piata, conform informatiilor detinute de Furnizor).
  • Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse.
  • Daca dezactivati un anunt in scopul repostarii lui, anuntul nou nu va aparea pe site, intrucat aveti posibilitatea de a activa anuntul pe care l-ati dezactivat si pe care il puteti gasi in lista cu Anuturi Dezactivate.
  • Nu sunt admise spre publicare anunturile care contin date cu caracter personal in descrierea anuntului (serie si numar carte de identitate, CNP, cont bancar) sau date de contact numere de telefon cu suprataxa.
  • Nu sunt admise spre publicare decat anunturi care pot fi incadrate in categoriile site-ului.
  • Nu sunt admise spre publicare decat anunturile care sunt redactate intr-un limbaj corespunzator.
  • Nu sunt admise spre publicare anunturi prin care utilizatorii site-ului ar putea fi discriminati..
  • In situatia in care in anunt sunt adaugate link-uri catre alte website-uri, moderatorii site-ului au dreptul sa le stearga.
  • Nu se admit Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
  • Anunturile gratuite sunt limitate pentru societati comerciale, PFA, la un numar de 5 bucati, daca se publica mai mult de 5 bucati, utilizatorul respectiv are obligatia sa il publice promovat.
  •  Nu este permis crearea mai multor conturi cu acelasi date de contact (nr de telefon, adresa de mail)
  •  Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.
  • Toate anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Furnizor, iar anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat
  • Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte website-uri.
  • Nu este permisa stergerea si republicarea Anunturilor cu acelasi continut la un interval mai mic de 14 zile (termenul de reactualizare al unui anunt).
  • Un Anunt este valabil pentru un singur Produs. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Produse.
  Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:
  • Droguri si bauturi alcoolice
  • Țigări, țigarete, țigări de foi, tutun, droguri de orice fel
  • Arme și muniții letale conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor
  • Materiale explozibile sau pirotehnice conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, precum și alte obiecte periculoase pentru sănătate
  • Medicamente, produse medicale și farmaceutice (pentru oameni sau animale), sânge, organe umane
  • Bunuri periculoase pentru sănătatea și viața umană
  • Materiale obscene, dating, servicii de masaj erotic, servicii de escortă, videochat
  • Obiecte obținute prin furt, înșelăciune sau alte tipuri de infractiuni
  • Servicii de ghicitoare, tarot, clarvăzătoare, magie albă
  •  Bunuri inexistente
  • Orice alt produs sau serviciu ilegal.
  8.  Preturi. Modalitati de plata.
  • Preturile pentru Servicii sunt definite la selectarea anuntului.
  • In cazul in care plata a fost efectuata, Anuntul va fi promovat sau afisat in maxim 1 ora de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.
  • Plata se poate face prin trimiterea unui SMS cu suprataxa, card online sau prin folosirea creditului din cont.
  • Datele necesare efectuarii platii prin SMS vor fi furnizate Utilizatorului dupa completarea si salvarea formularului de creare a unui Anunt. SMS-urile care vor contine alte date decat cele specificate catre Furnizor in vederea efectuarii platii nu vor duce la promovarea sau afisarea Anuntului deoarece nu pot fi prelucrate de catre Furnizor, astfel incat se va considera in mod automat ca Utilizatorul nu a achitat pretul publicarii Anuntului Utilizatorul nu va putea solicita Furnizorului rambursarea oricaror sume achitate prin SMS in cazul in care plata publicarii Anuntului nu a putut fi confirmata Furnizorului datorita unei culpe din partea Utilizatorului in introducerea elementelor de identificare a platii si transmiterea SMS-ului de plata conform instructiunilor Furnizorului.
  • Pentru plata prin card de credit/debit, este necesara completarea din partea Utilizatorului a unui formular cu datele despre acesta. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de MobilPay, furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina web catre care va fi redirectionat Utilizatorul.
  • Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, 
  • Plata prin cont nu este disponibila in cazul in care soldul creditului este 0.
  • Plata pentru serviciul de Promovare al Anuntului pe Website 
   • Daca metoda de plata selectata este online, prin card bancar: in RON, la cursul BNR afisat in pagina de plata a procesatorului de plati MobilPay.
   • Daca metoda de plata este prin SMS, prin cartela PrePay: plata se retine din creditul in EUR disponibil in contul cartelei.
   • Daca metoda de plata este prin SMS, prin abonament telefonic: plata va fi afisata in RON pe urmatoarea factura de plata catre operatorul de telefonie mobila, la cursul de schimb specificat de acesta.
  9.  Dreptul de autor       Întregul conținut al paginii www.flash-online.ro, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv Anuntul in forma publicată pe site pentru care Vanzatorul cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informatii aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate conform legislației în vigoare privind dreptul de proprietate intelectuală. Informațiile publicate pe www.flash-online.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.       Prin publicarea unui anunț pe www.flash-online.ro sunteți de acord și garantaţi că dețineţi toate drepturile de autor pentru imagini, text şi conținut și că nu încălcați dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător pentru tot ceea ce postaţi și de consecințele publicării unui Anunț.       Publicând anunțul pe site-ul www.flash-online.ro acceptaţi să acordaţi către Furnizor o licență cu titlu gratuit, nelimitată în timp și irevocabilă prin care transmiteți către site toate drepturile asupra materialului postat. De asemenea, sunteţi de acord să nu postaţi materiale al căror conținut contravine prevederilor legale în vigoare.       Serviciile prestate de furnizor respectă legislaţia privind protecţia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comerţul electronic şi O.G. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă. 10.  Eligibilitatea, înregistrarea și anularea      Site-ul www.flash-online.ro este destinat utilizatorilor care corespund Termenilor si conditiilor.      Crearea unui cont pe site-ul www.flash-online.ro poate fi făcută fie prin înregistrarea cu contul Facebook (recomandăm acest mod de autentificare) sau folosind adresa de e-mail+o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul www.flash-online.ro trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.      Datele de autentificare sunt confidențiale.       În cazul în care doriţi să renunțaţi la contul dvs. gratuit pe site-ul www.flash-online.ro, trimite-ţi un e-mail pe adresa office@flash-online.ro și vă vom dezactiva contul. După dezactivarea contului, putem păstra, pentru o perioadă de 12 luni, informații referitoare la conținutul publicat de dvs. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunț (indiferent de natura lor) numai organelor competente, în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.      După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul www.flash-online.ro      Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului www.flash-online.ro. 11.  Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal      1.1 Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, WOLLOW DMS EUROPE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website.      2.1 WOLLOW DMS EUROPE SRL. este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 0008996      3.1 Orice persoana care acceseaza Website-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca WOLLOW DMS EUROPE SRL sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.      4.1 Inscrierea in baza de date flash-online.ro se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, WOLLOW DMS EUROPE SRL are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de abonat flash-online.ro.      5.1 Ca abonat flash-online.ro, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu flash-online.ro.      6.1 In urma utilizarii Paginii Flash-online.ro, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, informatii despre domeniile de interes personal      7.1 Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic "Date".      8.1 Datele vor fi prelucrate de catre WOLLOW DMS EUROPE SRL in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:
  • statistici - in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor WOLLOW DMS EUROPE SRL si ale partenerilor sai;
  • folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, sfatul expertului.
  • abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre WOLLOW DMS EUROPE SRL sau partenerii/clientii sai (prin intermediul WOLLOW DMS EUROPE SRL), abonarea la newsletter fiind optionala;
  • persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
  • dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.
       9.1 Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre WOLLOW DMS EUROPE SRL prin intermediul Website-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a Serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a Serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.      10.1 Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.      11.1 Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: WOLLOW DMS EUROPE SRL., Punct de lucru Targu Mures, str. Franz Liszt nr, 11, Judetul Mures, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale. 12.  Legea aplicabila       Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.