Skip to main content

Confidențialitate

Toate drepturile de copyright pentru informaţiile apărute pe site aparţin S.C. Wollow DMS Europe S.R.L. Nici un material postat în aceste pagini nu poate fi modificat, reprodus parţial sau integral, fără acordul scris al posesorului prezentului site.

Wollow DMS Europe SRL se obligă să respecte politica de confidenţialitate în raport cu toţi utilizatorii „Flash online”. Informaţiile cu caracter personal înregistrate de beneficiarii conturilor vor fi utilizate în scopul monitorizării şi îmbunătăţirii serviciilor oferite de noi, pentru realizarea unor statistici în legătură cu profilurile persoanelor care şi-au creat un cont pe site. În plus, datele dvs. vor fi utilizate pentru promovarea unor servicii de publicitate sau a unor promoţii, conform contractelor încheiate între noi şi anumite persoane fizice sau juridice, fără ca acest fapt să ne oblige la compensaţii sau alte despăgubiri, indiferent de natura lor, în raport cu clienţii site-ului.

În mod excepţional  ne rezervăm dreptul de a dezvălui datele personale ale clienţilor către organismele şi instituţiile abilitate în legătură cu comiterea oricărui fapt ce presupune o infracţiune sau o încălcare a legilor în vigoare. Furnizarea datelor personale către instituţiile abilitate se va face numai la cererea lor expresă, în scris, atunci când acest demers este îndreptăţit.
Conform legislaţiei, aveţi dreptul de acces şi de intervenţie asupra datelor personale. În plus, beneficiaţi de dreptul de a vă adresa justiţiei şi  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Toate anunţurile de mică publicitate postate pe site aparţin utilizatorilor de conturi. Nu suntem răspunzători pentru conţinutul anunţurilor şi nici pentru eventualele erori cuprinse în informaţiile postate.

Nu ne asumăm răspunderea pentru faptul că alte persoane sau instituţii utilizează informaţiile pe care le-aţi făcut publice în cadrul anunţurilor introduse.
Persoanele care consideră că materialele postate sau orice altă informaţie violează termenii şi condiţiile de utilizare existente pe acest site, sunt rugate să ne contacteze, pentru a putea lua o decizie în cunoştinţă de cauză sau pentru a aduce modificările sau revizuirile necesare.

Odată cu înregistrarea pe site, prin intermediul contului personal, sunteţi de acord cu utilizarea de către noi a datelor dvs. cu caracter personal, în scopul oferirii anumitor informaţii cu caracter publicitar, a modificării anumitor cerinţe ale Wollow DMS Europe în legătură cu utilizarea site-ului, precum şi pentru diferite informări de ordin tehnic, administrativ sau legate de îmbunătăţirea serviciilor oferite.

Utilizarea de către Wollow DMS Europe a tuturor datelor cu caracter personal este corespunzătoare legislaţiei în vigoare.


ATENŢIE!!!

ANUNŢURILE POSTATE PE SITE-UL „Flash online” poate să APARĂ pe toate site-urile, platformele si paginile social media detinute de SC Wollow DMS Europe SRL