Skip to main content
Electronice - Electrocasnice - Echipamente Echipamente profesionale

Inchiriez Flex (polizor) unghiular BOSCH GWS 17-125

Iasi, Iasi
Adaugat in: 14 Ianurie
Pret: 36 RON Negociabil
Anunt ID: 25344
Statut juridic: Firma

Descriere:

Polizor unghiular (flex) BOSCH GWS 17-125 CIE + GWS 9-125 Polizor unghiular (flex) BOSCH GWS 17-125 CIE Acest polizor unghiular cu motor puternic de 1700W si o greutate de numai 2.4 kg, ofera cel mai bun raport greutate/putere pentru munca in regim de utilizare continua, comparativ cu alte polizoare din clasa sa. Deasemenea vine cu un cap plat al angrenajului pentru lucrul confortabil si în locurile înguste. Orificiile de admisie a aerului concepute special pentru o racire optima a motorului si o durata de viata mai indelungata.
Productivitate maximă și protecție foarte bună a utilizatorului. Productivitate ridicată datorită motorului puternic de 1.700 W cu sistem Constant Electronic
Durată de viaţă lungă datorită motoarelor cu răcire directă, protecţie la suprasarcină şi durabilitate ridicată a periilor colectoare. Înalt grad de protecţie a utilizatorului datorită frânei de siguranţă, protecţiei la repornire, apărătoarei de protecţie rezistentă la torsiune şi reducerii vibraţiilor.
Bună manevrabilitate datorită carcasei subţiri cu suprafaţă softgrip pentru o prindere sigură. Dirijare optimizată a aerului și protecție îmbunătățită împotriva pulberilor metalice. Preselecţia turaţiei în 6 trepte pentru prelucrarea diferitelor materiale. Mânerul suplimentar cu amortizor de vibraţii Vibration Control reduce vibraţiile cu 40% pentru lucrul fără efort (EN 60745)
Pornire lină şi limitarea curentului de pornire. Capul angrenajului cu posibilitate de rotire în paşi de 90°. Mâner de folosit stânga şi dreapta. Buton mare de blocare a axului pentru schimbarea simplă şi rapidă a accesoriului

Mod de alimentare: Retea electrica
Putere: 1700 W
Turatie: 2800 rpm
Diametrul discului: 125 mm
Greutate: 2.4 kg

Date de contact:

Nume: Cosmin
Tel: 0747288447
Contacteaza vanzatorul prin mesaj