Skip to main content
Electronice - Electrocasnice - Echipamente Audio - Video - Sistem - Accesorii

Sistem audio wireless, pentru casa controlat via smartphone

Bucuresti, Bucuresti
Adaugat in: 16 Aprilie
Pret: 600 EURO
Anunt ID: 8445
Statut juridic: Firma
Marca: Altele

Descriere:

Daca va doriti un sistem audio wireless, acasa, pe care sa il puteti controla, de oriunde, cu un smart phone, ati ajuns unde trebuie. Va prezentam un set de difuzoare pentru montaj in tavan fals care garanteaza o admosfera placuta si acces rapid la muzica preferata.
Kitul de 60W contine: 1x difuzor activ, de tavan, de 30W, 1 x difuzor de incastrat pasiv (30W), cablu alimentare (1.5 m), cablu pentru conectarea celor doua difuzoare, manual si sablonul pentru decuparea in tavan fals. Sursa de alimentare pentru difuzoare e inclusa.
Pentru instalatiile de sunet multiroom home, puteti extinde sistemul la 8 difuzoare (4 kituri de difuzoare, pentru fiecare camera). Astfel, puteti controla, separat, fiecare difuzor din instalatia de sunet.
Difuzoarele, pe doua cai, sunt dotate cu functii sofisticatate, menite sa garanteze un sunet lin si echilibrat chiar si la volum maxim. Difuzorul activ, din set, are amplificator clasa D integrat, si impreuna cu incinta pasiva formeaza un sistem audio de 60W ce iti ofera un sunet plin si bogat.
Produsul este disponibil prin comandă la Amro Electronic Grup, nr. tel. 0749 190 532

Date de contact:

Nume: dorian grigore
Tel: 0749190532
Contacteaza vanzatorul prin mesaj